Lämnar nattbklubb 29/1-12 i Los Angeles
Postat av: Emelie den i Candids,


Trendar på twitter:
Postat av: Emelie den i Twitter,


På Nattklubb 28/1 i Los Angeles
Postat av: Emelie den i Festivaler,


Esquire magazine outtakes
Postat av: Emelie den i Photoshoot,
You Da One remixes på spotify
Postat av: Emelie den i Blandat,

Nu finns "You Da One Remixes" på Spotify, kolla in dem! Sjukt bra!

Vinner för "International Female Artist" på NMA
Postat av: Emelie den i Awards,


Vann pris på "nrj music awards 2012"
Postat av: Emelie den i Awards,Rihanna vann priset för "International Female Of the Year" på "NRJ Music Awards 2012". Rihanna har inte fått priset personligen eftersom hon inte var närvarande vid ceremonin. Hon var även nominerad till "International Song of The Year" men där vann Adele med "Someone Like You". Rihanna tackade sina franska fans via hennes twitter-konto:

@Rihanna: Thank you NRJ and my #FRENCHNavy and all the fans who voted, for your immense support! I love you always #InternationalFemaleOfTheYearNRJ


Lämnar MJ's The Immortal World Tour
Postat av: Emelie den i Candids,


Rihanna går med i Sky Living HD
Postat av: Emelie den i Nyheter,

Rihanna kommer att producerar och finnas med i ett original och oerhört ambitiöst nytt mode projekt för Sky Living HD. Sky Living HD har låtit Twenty Twenty (ett Shed Media Group företag) Producera och visa vilka funktioner som Rihanna i sin debut roll som tv-direktör.

Lättare sagt med banbrytande stil, "We Found Love"-sångerskan söker i Storbritannien för nästa generation av rå, oupptäckt design talang och har handplockat "Girls Aloud"-stjärnan Nicola Roberts till chef för utmaningen.

Föreställningen är i hjärtat av Sky Livings 2012 programtablå som kommer att innehålla en rad fantastiska nya brittiska ärendet. I det här helt nya tv-formatet tar Rihanna på sin första roll som verställande producent och arbetar huvudsakligen bakom kulisserna, även om hon också kommer att visas framför kameran.

50 miljoner likes på Facebook
Postat av: Emelie den i Facebook,


Öppnade MJ's The Immortal World Tour
Postat av: Emelie den i Blandat,


Shoppade på Christian Louboutin i Los angeles
Postat av: Emelie den i Candids,


Deltar i Jonathan Ross Show
Postat av: Emelie den i Nyheter,

Rihanna kommer att delta i Jonathan Ross show i en månad (datum meddelas senare). Nyheten erkändes av presentatören själv. Sångerskan kommer att ge en föreställning.

Falska rykten
Postat av: Emelie den i Nyheter,Rihanna är artisten som har varit mest i pressen denna månad, innan Lana Del Rey. Orimliga rykten talade om sitt återskapande med sin före detta pojkvän Chris Brown, att hon tar droger, gör ett märke på hennes musikaliska karriär, etc ...

Du ska veta att nästan alla av dem är falska. Efter en turné på över 90 datum, bestämde Rihanna att ta en månad ledigt med en semester i Hawaii och ha roligt i Los Angeles. När det gäller semester på Hawaii, rökte sångerskan cigaretter, inte marijuana.

Framträder på Brad Pitt's välgöringhets gala
Postat av: Emelie den i Nyheter,Rihanna, Sheryl Crow, The Neville Brothers och Seal kommer att framträda på välgöringhets galan "Make It Right", som anordnades av Brad Pitt.

Den kommer att hållas den 10 mars i New Orleans, där många gäster kommer att vara närvarande som Sean Penn, Blake Lively och Bennett Miller. Fördelarna med denna gala, som kommer att ledas av Brad Pitt och Ellen DeGeneres, är att den kommer doneras direkt till folket i staden.