Lämnar inspelningsstudio i London
Postat av: Emelie den i Candids,


The-Dream pratar om att jobba med Rihanna & Jay-Z
Postat av: Emelie den i Nyheter,


Lämnar sitt hotell i London idag
Postat av: Emelie den i Candids,


Rihanna pratar om "Battleship"
Postat av: Emelie den i Battleship,Tidigare i veckan talade Rihanna med pressen om Battleship, hennes första aktiva roll, i London. Hon spelar Petty Officer Raikes - en vapen specialist som får en spännande bränning från tungt artilleri. Och sångaren medgav att hon tyckt om att arbeta med vapen nästan lika mycket som hennes karaktär. Rihanna sade:

"Det på båten var så mäktig, på revbenen, varje gång, ugh, minns jag. Jag skulle komma tillbaka till uppsättningen med svart krut överallt - det var galet. Men det var så roligt. Jag älskade det, varje ögonblick. Jag älskade att känna det i bröstet. "


Rihanna har historia med militären. Hon gick med i armén kadetterna som ung i Barbados - och inte på grund av pojkarna.

"Jag ville bara gå med i en organisation. Jag ville inte vara i skolan för skolarbete, det var tråkigt. Allt annat var lite inte min grej, så jag gick kadetterna. De hade vapen. Jag var inte med pojkar då. "


Rihanna har burit några ganska obehagligt kläder på scenen under sin karriär, så hennes marin clobber i filmen är som en liten ljus lättnad.

"Jag njöt verkligen av det. Det gjorde jag verkligen. Det kändes bra att inte behöva tänka på vad man ska bära. Varje dag var det exakt samma sak. Det var verkligen bekvämt. "


Men Rihannas framträdande i sci-fi filmen - som är ute den 11 april i Storbritannien och även stjärnor som Liam Neeson - har inte varit utan sina nackdelar. Efter de gjort filmen, känner sig Rihanna inte lika säker på att utomjordingar inte existerar.

"Nu vet jag inte vad jag ska tro, men jag är inte orolig för det, du vet? Folk är så upptagna med det okända, det är lustigt. Jag menar, det som kommer kommer. Och vad kan vi göra om de existerar, och de bestämmer dig för att invadera jorden? Vi kommer bara veta det när vi kommer till det. "


Barbados-stjärnan har bestämt sig att hon aldrig kommer ge upp sång karriären och bli en skådespelerska på heltid eftersom musiken fortfarande "gör att världen går runt". Men hon har inte uteslutat huvudrollen i en komedi film i framtiden.

"Jag vill göra komedi, kanske en romantisk komedi. Jag vill prova att vara mer sårbara, men jag vill prova olika saker. Jag vill inte hålla mig till en typ av roll."


Besöker River Island's huvudkontor
Postat av: Emelie den i Nyheter,

@River_Island: Guess who is at River Island HQ as we speak. The one and only @Rihanna!
Lämnar Aura Nightclub igår i London
Postat av: Emelie den i Candids,


Sneak Peak: Rihanna's ELLE Magazine photoshoot
Postat av: Emelie den i Magazine,

Rihanna twittrade två 'sneak peak' bilder från hennes Elle Magazine photoshoot. Photoshooten hålls i Storbritanien.

Tidigare denna månade twittrade hon en bild från hennes kommande Elle Magazine look.

Lämnar sitt hotell i London idag
Postat av: Emelie den i Candids,


På plåtning idag i London
Postat av: Emelie den i Candids,

Idag sågs Rihanna på en plåtning i London. Kan det vara för en ny photoshoot eller musikvideo?I sin bil i London
Postat av: Emelie den i Candids,


Ute i London
Postat av: Emelie den i Candids,


Rihanna's fans + Rihanna's bror med i födelsedags video
Postat av: Emelie den i Video,I måndags fyllde Rihanna 24 år och RihannaN1K har klippt ihop en stor fantastisk födelsedagsvideo! Många av Rihanna fansen plus hennes lillebror Rajad är med! Se videon ovan.

Utanför restaurang igår i London
Postat av: Emelie den i Candids,


Rihanna diskuterar om att arbeta med Chase & Status på nytt album
Postat av: Emelie den i Nyheter,Chase & Status har avslöjat att de kan finnas på Rihannas nästa album. Duon säger att de nyligen träffade henne för att diskutera om att producera låtar för hennes nästa studio LP.

Will Kennard sade: "Vi hoppas det. Vi såg henne nyligen och fångade upp henne vid O2 för några månader sedan och vi pratade om det då. Hon är alltid ute efter att skriva om intressanta sidor av musik. Det är bara att hitta tid egentligen, vi är fortfarande artister såväl som producenter."


Chase & Status har tidigare samarbetat med Rihanna på 2009's "Rated R" och hennes senaste skiva "Talk That Talk".

Lämnar nattklubb i London
Postat av: Emelie den i Candids,