Styled To Rock: Avsnitt 3
Postat av: Emelie den i TV-program,

Kolla in det tredje avsnittet av "Styled To Rock" - ett modeprogram producerad av Rihanna. Klicka nedan för att titta.
 




Rihanna utanför sitt hotell i London idag
Postat av: Emelie den i Candids,

Tidigare idag sågs Rihanna när hon lämnade sitt hotell i London. Hon bar en lång svart klänning följt av en grön skinnjacka.
 
 

Rihanna lämnar sitt hotell i London idag
Postat av: Emelie den i Candids,

RiRi såg strålande ut när hon lämnade sitt hotell i London tidigare idag.
 

Video när Rihanna åkte go-kart och festade igår
Postat av: Emelie den i Candids,

Rihanna befinner sig just nu i London, men innan dess åkte hon go-kart och festade loss tillsammans med sina vänner.
 
 

Rihanna festar och åker Go-kart med sina vänner
Postat av: Emelie den i Candids,

Rihanna tar kompisen Rob Kardashian på en tävling kring spåren på Racer Edge Indoor Karting lördagen (25 augusti) i Burbank, Kalifornien. Den 24-åriga Barbados sångerskan åkte också go-kart med stylist kompisen Mariel Haenn. Senare sågs hon festa på Playhouse nattklubb.
 


Rihanna kommer uppträda på årets VMAs
Postat av: Emelie den i Awards,

Goda nyheter, Rihanna Navy!
 
Rihanna har bekräftat att hon kommer att uppträda på årets MTV Video Music Awards!
 
Hon twittrade:
@Rihanna: “@DreezyOnHer: OMG!! RIHANNA'S GONNA BE PERFORMING AT THE VMAs!!!!!” PHUCK YES I WILLLL!!! JUST FOR MY NAVY!!!!
Rihanna har nominerats i kategorin "Video of the Year" för hennes smash-hit över hela världen "We Found Love", samt "Take Care" - hennes samarbete med Drake. Hon har också nominerats för ytterligare fyra kategorier: "Best Female Video", "Best Choreography", "Best Visual Effects" and "Best Pop Video".
 
MTV Video Music Awards 2012 kommer att hållas i Los Angeles den 6 september.

Rihanna kommer att vara med på Calvin Harris kommande album
Postat av: Emelie den i Nyheter,

Calvin Harris tog sin Twitter för att meddela namnet på hans kommande album och artister som är med på det. Calvin's nya album heter '18 months' och kommer att innehålla en låt med Rihanna. Om det blir en ny låt är ännu oklart, men vi får verkligen hoppas det. Han tweetade:
 
@CalvinHarris: My new album is called 18 Months + features Kelis Rihanna Example Nicky Romero Ellie Goulding Tinie Tempah Florence Dizzee Rascal Neyo +Ayah
För er som inte vet, så var det Calvin Harris som producerade Rihanna's tophit "We Found Love" och hennes senaste "Where Have You Been".

Sista chansen att rösta på Rihanna inför VMA's!
Postat av: Emelie den i Awards,

Rihanna Navy! Röstningen inför VMA's avslutas den 24 Augusti, och detta är vår sista chans att hjälpa Rihanna vinna! Så därför ska vi i morgon rösta mer än någonsin! Kom igen nu!
 
Du kan rösta på Rihanna i dessa kategorier:
 
Så gå in och rösta nu och rösta mer än någonsin i morgon!

Rihanna ute i Los Angeles
Postat av: Emelie den i Candids,

Rihanna är nu hemma i Los Angeles igen efter sin resa till Tokyo. Se paparazzi bilderna nedan när hon är ute i staden och träffar ett av sina yngsta fans.
 

Kolla in min andra fansite!
Postat av: Emelie den i Övrigt,

Hej på er! Jag som äger denna sida har även en till fansite om Ariana Grande (känd från tv-serien Victorious)! Den är helt ny och har knappt några läsare, så om du tycker om henne besök då min blogg. ----> http://arianagrande.blo.gg/
 

Rihanna på "Oprah's Next Chapter" hela avsnittet
Postat av: Emelie den i TV-program,

Nedan hittar du en video med hela avsnittet av "Oprah's Next Chapter" som sändes igår.
 
 
 

Rihanna uppträder på Summer Sonic Festival i Japan
Postat av: Emelie den i Festivaler,

 
Den 18/8 och 19/8 uppträdde Rihanna på Summer Sonic Festival i Japan. Hon rockade båda showerna!
Titta på videon ovan när hon sjunger "What's My Name", "Run This Town", "Live Your Life" och "All Of The Lights" den 18/8 i Osaka.
Kolla även in bilderna nedan från hennes framträdande i Tokyo, den 19/8.
 

Styled To Rock: Avsnitt 2 förhandsvisnings
Postat av: Emelie den i TV-program,

Titta in förhandsvisningen nedan av "Styled To Rock", avsnitt 2. Programet sänds på tisdag kl. 21:00 (Brittisk tid).
 

Oprah's Next Chapter: What Rihanna Wants Most In A Man
Postat av: Emelie den i TV-program,

I videon nedan berättar Rihanna för Oprah vad hon vill mest vill ha i en man. Oprah's Next Chapter sänds söndagen den 19 Augusti.
 

Rihanna i Japan
Postat av: Emelie den i Candids,

Tidigare idag sågs Rihanna när hon anlände i Japan. Hon bar en svart keps, svart t-shirt, ett par jeans följt av en grön skinjacka.
 

Två nya klipp från 'Oprah's Next Chapter'
Postat av: Emelie den i TV-program,

Två nya videoklipp när Rihanna pratar med Oprah, i "Oprah's Next Chapter" som sänds 19 augusti, har läkts ut på nätet. Den första videon är endast en preview, men i den andra talar Rihanna om Chris Brown och hur hon kände sig efter olyckan som skedde i februari 2009.
 
 
 
 

Första avsnittet av "Styled To Rock"
Postat av: Emelie den i Nyheter, TV-program,

Nedan kan du se det allra första avsnittet av mode tv-serien "Styled To Rock". Showen produceras av Rihanna och Henry Holland, Nicola Roberts och Lysa Cooper är mentorer för showen.
 
 

Kör igång igen!
Postat av: Emelie den i Övrigt,

Hej på er! Nu har jag äntliget kommit tillbaka från min "semester" så nu kör jag igång igen. Såg även nu på statistiken att det fortfarande har varit läsare inne på sidan varj dag, TACK SÅ MYCKET! Så nu börjar jag, som sagt, med vanlig uppdatering igen.

Semester
Postat av: Emelie den i Övrigt,

Ja, nu hade jag också tänkt att ta en liten semester från bloggandet. Jag kommer att vara bortrest i cirka tio dagar, vilket betyder att jag inte kommer att kunna uppdatera. Jag är ledsen att jag inte har hunnit fixa en gästbloggare, så det kommer alltså inte vara någon uppdatering på ett tag. Hoppas att ni fortfarande stannar som läsare när jag kommer tillbaka. Tack i förhand och ha en fortsatt trevlig sommar. Rihanna Online


Nya bilder på facebook från festivaler i europa
Postat av: Emelie den i Facebook,

Rihannas Facebook-sida har uppdaterats med några osedda bilder på superstjärnan på Barclaycard Wireless Festival 2012, Peace and Love Festival och Kollen Festival. Alla dessa fotografier togs av hennes bästa vän Melissa Forde. Bilderna är absolut felfria. Du kan kolla in dem här och här.

Nominerad till MTV VMA 2012
Postat av: Emelie den i Nyheter,

De nominerade till MTV Video Music Awards 2012 har avslöjats och Rihanna har 11 nomineringar totalt. Rihanna kan ta hem 4 awards. Genom att klicka på kategorins namn, kommer du att kunna rösta på vår Barbados skönhet och hennes team som har gjort ett fantastiskt jobb i år.
 
Kategorier:
MTV: Videorna har granskats, listan har minskat och du tittar nu på den fullständiga listan över nominerade till den 29:e årliga MTV Video Music Awards.
 
Rihanna och Drake har med fem nomineringar vardera, följt av VMA's darling Katy Perry med fyra och en rekordskörd av nya och veteran ansikten med tre noms vardera.
 
Showen kommer att sändas live torsdagen den 6 September.